CABINN-konceptet

Det bedste alternativ med mest mulig ”value for money”

CABINN har eksisteret i over 30 år og er en af de mest innovative virksomheder inden for hotelbranchen. Den danskejede hotelkæde omfatter pt. 11 hoteller i de seks største danske byer: seks i København og et i Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg og Vejle. I alt ca. 4300 værelser og 10.000 senge.

CABINN er den første budget hotelkæde i Danmark med et gennemtænkt koncept, der bryder med den traditionelle måde at tænke overnatning på.

Vi er den eneste hotelkæde, som tilbyder lave priser året rundt. Vi repræsenterer et ærligt og prisbilligt hotelkoncept, hvor du kan bo 100 % centralt, uden at det koster dig en formue. At det kan lade sig gøre, skyldes vores funktionelle indretning, der sparer på pladsen, men ikke går på kompromis med komforten.

CABINN tilbyder forskellige værelseskategorier, der tilgodeser forskellige prisklasser. Det betyder, at konceptet er tilpasset et bredt udsnit af gæster med forskellige behov:

Der er fx det billige Economy-værelse, som giver den absolut bedste pris på en overnatning til konferencedeltagere. Så er der også det populære Standard-værelse, der er perfekt til par, som gerne vil bruge pengene ude i byen. I den lidt dyrere ende er der det komfortable Commodore-værelse og vores Captain-værelser til gæster, der vil have mere plads.

På alle CABINNs funktionelle værelser finder man alle de moderne faciliteter, en rejsende forventer, såsom tv, brusebad, toilet samt gratis wi-fi, kaffe og te.

Velkommen ombord.

CABINNs rejse – en historie om kamp og succes

CABINNs indretningsdesign er inspireret af funktionelle skibskahytter, hvor pladsen er udnyttet optimalt. Da familien Fennet i 1990 gik om bord på færgen til Oslo, troede de, at det skulle være starten på en afslappende ferie.

Det blev i stedet starten på et hoteleventyr, der ændrede deres liv for evigt ...

"Folk rejser ikke for at opholde sig på deres hotelværelser – de vil ud og opleve byen. Hotelværelset er stedet, hvor man hviler sig og sover"

Niels Fennet, Iværksætter, direktør og stifter af CABINN Hotels

TYPO3 CMS by TypoConsult A/S
chatbox1