Konferencer og events i København

Skal du afholde konferencer i København, er CABINN et oplagt valg. Hos os får du topmoderne faciliteter uden at betale en formue for dem. Konferencecentrene på CABINN Copenhagen, CABINN Metro, CABINN Apartments og CABINN Scandinavia kan tilpasses alt fra korte formiddagsmøder til længere kursusophold. Vi kan sørge for det hele – både AV-udstyr, forplejning og naturligvis overnatning for deltagerne.

Hotellerne har gode parkeringsforhold og er nemme at komme til og fra med offentlig transport, også hvis der kommer udenlandske deltagere til konferencen i København. Du kan være sikker på, at faciliteterne er i top, ligesom du kan vælge mellem flere forskellige lokaler. CABINN Metro har plads til mellem 10 og 65 deltagere, mens CABINN Scandinavia kan rumme mellem 5 og 120 deltagere og CABINN Apartments op til 120 deltagere i et konferencelokale.

På CABINN Apartments og CABINN Copenhagen findes der biografer, hvor der kan være op til 216 siddende gæster i den største biograf på vores nyeste hotel CABINN Copenhagen.

Kontakt

Telefon: (+45) 33 38 56 10
E-mail:​​​​​ conference@cabinn.com

TYPO3 CMS by TypoConsult A/S
chatbox1