Konferencer og events i København

Skal du afholde konferencer i København, er CABINN et oplagt valg. Hos os får du topmoderne faciliteter uden at betale en formue. Konferencecentrene på CABINN Copenhagen, CABINN Apartments og CABINN Scandinavia kan tilpasses alt fra korte formiddagsmøder til længere kursusophold. Vi kan sørge for det hele – både AV-udstyr, forplejning og naturligvis overnatning for deltagerne.

Hotellerne har gode parkeringsforhold og er nemme at komme til med offentlig transport fra lufthavnen. Du kan være sikker på, at faciliteterne er i top, ligesom du kan vælge mellem flere forskellige lokaler. CABINN Scandinavia kan rumme mellem 10 og 100 deltagere og CABINN Apartments op til 100 deltagere i et konferencelokale. Vores nyeste hotel, CABINN Copenhagen, han rumme op til 209 personer i den største biograf.

Lej en biograf

På CABINN Apartments og CABINN Copenhagen findes der biografer, hvor der kan være op til 209 siddende gæster i den største biograf.

Vi udlejer vores biografsale til mange forskellige formål.

  • Filmvisninger (åbne/lukkede)

  • Generalforsamlinger

  • Foredrag

  • Undervisning

  • Personalemøder

  • Filmoptagelser mm

Der er mange muligheder, og prisen afhænger af arrangementet. Vi arrangerer også gerne reception i vores cafe/lounge for jeres gæster før/efter arrangementet. Skriv og spørg, hvad vi kan tilbyde.

Vi sammensætter en attraktiv mødepakke efter dine ønsker og behov. Vores biografsale kan endvidere også lejes på timebasis til f.eks. generalforsamling, foredrag og seminarer/undervisning.

Vores 3 biografsale på CABINN Copenhagen har mellem 50 og 209 sæder, og biografsalen på CABINN Apartments har 98 sæder. Der er mulighed for at afvikle visning fra pc med HDMI-indgang eller med adapter. Det er desuden muligt at låne trådløse mikrofoner.

Skriv til conference@cabinn.com eller ring 33 38 56 10 og få en pris på netop dit arrangement.

Vejledende priser for at leje en biograf (heldagsarrangementer):

CABINN Copenhagen:

Bio 1: 209 sæder – 12.000,- DKK

Bio 2: 78 sæder – 6.000,- DKK

Bio 3: 50 sæder – 3.500,- DKK

CABINN Apartments:

NF Bio: 98 sæder – 7.000,- DKK

Priserne er inkl. moms

Kontakt

Telefon: (+45) 33 38 56 10
E-mail:​​​​​ conference@cabinn.com

TYPO3 CMS by TypoConsult A/S
chatbox1