Konferencer og events i København

Skal du afholde konferencer i København, er CABINN et oplagt valg. Hos os får du topmoderne faciliteter uden at betale en formue. Konferencecentrene på CABINN Copenhagen, CABINN Apartments og CABINN Scandinavia kan tilpasses alt fra korte formiddagsmøder til længere kursusophold. Vi kan sørge for det hele – både AV-udstyr, forplejning og naturligvis overnatning for deltagerne.

Hotellerne har gode parkeringsforhold og er nemme at komme til med offentlig transport fra lufthavnen. Du kan være sikker på, at faciliteterne er i top, ligesom du kan vælge mellem flere forskellige lokaler. CABINN Scandinavia kan rumme mellem 10 og 100 deltagere og CABINN Apartments op til 100 deltagere i et konferencelokale. Vores nyeste hotel, CABINN Copenhagen, han rumme op til 209 personer i den største biograf.

 

Kontakt

Telefon: (+45) 33 38 56 10
E-mail:​​​​​ conference@cabinn.com

Mødepakker:

Lej en biograf

På CABINN Apartments og CABINN Copenhagen findes der biografer, hvor der kan være op til 209 siddende gæster i den største biograf.

Vi udlejer vores biografsale til mange forskellige formål.

 • Filmvisninger (åbne/lukkede)

 • Generalforsamlinger

 • Foredrag

 • Undervisning

 • Personalemøder

 • Filmoptagelser mm

Der er mange muligheder, og prisen afhænger af arrangementet. Vi arrangerer også gerne reception i vores cafe/lounge for jeres gæster før/efter arrangementet. Skriv og spørg, hvad vi kan tilbyde.

Vi sammensætter en attraktiv mødepakke efter dine ønsker og behov. Vores biografsale kan endvidere også lejes på timebasis til f.eks. generalforsamling, foredrag og seminarer/undervisning.

Vores 3 biografsale på CABINN Copenhagen har mellem 50 og 209 sæder, og biografsalen på CABINN Apartments har 98 sæder. Der er mulighed for at afvikle visning fra pc med HDMI-indgang eller med adapter. Det er desuden muligt at låne trådløse mikrofoner.

Skriv til conference@cabinn.com og få en pris på netop dit arrangement.

Vejledende priser for at leje en biograf (heldagsarrangementer):

CABINN Copenhagen:

Bio 1: 209 sæder – 12.000,- DKK

Bio 2: 78 sæder – 6.500,- DKK

Bio 3: 50 sæder – 4.500,- DKK

CABINN Apartments:

NF Bio: 98 sæder – 7.000,- DKK

Priserne er inkl. moms

Lej et møde-/konferencelokale

På CABINN Apartments, CABINN Copenhagen og CABINN Scandinavia findes der møde-/konferencelokaler af forskellig størrelse, hvor der kan være op til 100 siddende gæster i biografopstilling i det største lokale. Vi udlejer vores lokaler til mange forskellige formål.

 • Kundemøder

 • Generalforsamlinger

 • Undervisning

 • Personalemøder

 • Filmoptagelser mm

Der er mange muligheder, og prisen afhænger af arrangementet. Vi arrangerer også gerne reception i vores cafe/lounge for jeres gæster før/efter arrangementet. Skriv og spørg, hvad vi kan tilbyde.

Der er mulighed for at afvikle visning fra pc med HDMI-indgang eller med adapter. Det er desuden muligt at låne trådløse mikrofoner i visse lokaler.

Vi sammensætter en attraktiv mødepakke efter dine ønsker og behov.

Skriv til conference@cabinn.com og få en pris på netop dit arrangement.

Mødelokaler CABINN Apartments

Vores 5 mødelokaler på CABINN Apartments har plads til alt mellem 10 og 100 personer.

Mødelokale CABINN Copenhagen

Vores store Eventsal på CABINN Copenhagen har plads til alt mellem 10 og 90 personer.

Mødelokaler CABINN Scandinavia

De 3 mødelokaler på CABINN Scandinavia har plads til alt mellem 10 og 100 personer.

Oplev teambuilding med Running26

Hos Running26, går vi ud over traditionel begrebsforståelse og skaber oplevelser, der styrker sammenholdet og dynamikken i ethvert team. Vi er ikke udelukkende produktleverandører, vi er jeres dedikerede rådgivere der gennem fantastiske oplevelser, hjælper jer med teamudvikling.

Skræddersyet rådgivning

Hos Running26 mener vi, at hvert team er unikt, og derfor fortjener jeres teambuilding-oplevelse også en unik tilgang. Vi er jeres rådgivere igennem hele processen, som begynder med en tæt og lyttende dialog for at forstå jeres mål, behov og ønsker. Vi tror på, at den bedste løsning opstår gennem samarbejde og forståelse.

CABINN

I de indbydende rammer, CABINN tilbyder, med byen som bagtæppe, er det et oplagt valg at bryde dagens program med en af Running26´s teamaktiviteter. I dialog med jer, skaber vi events, der ikke kun styrker teamet, men også efterlader et varigt indtryk. Uanset om I `blot´ ønsker et mentalt break, eller en skræddersyet aktivitet med rød tråd til resten af jeres agenda, så garanterer vi, at I slutter med et smil på læben – og ny indsigt i jeres team.

Vi har en bred palette af muligheder, der kan tilpasses jeres behov, ønsker til gruppestørrelse og målsætning. Vores skræddersyede aktiviteter har fokus på, at aktivere både krop og sind, med oplevelser der styrker jeres fællesskab og understøtter jeres agenda.

Lad Running26 skabe jeres perfekte teamoplevelse

Skal vi hjælpe jer med at finde den perfekte løsning til jeres næste event? Skriv til os på info@running26.dk, og lad os sammen skabe en teambuilding-oplevelse, der overgår jeres forventninger.

Møder i Vejle

Skal du afholde et møde i Vejle, er CABINN et oplagt valg. Hos os får du topmoderne faciliteter uden at betale en formue. Vi kan sørge for det hele – både AV-udstyr, forplejning og naturligvis overnatning for deltagerne.

Mødelokalet har en kapacitet på maks. 15 personer.

Prisen for lokaleleje uden forplejning 1000,- DKK pr. dag.

Ønskes der forplejning kan vi tilbyde vores mødepakke for dagsmøde. Mere info findes nedenfor.

Priserne er inkl. Av-udstyr, blokke, kuglepenne. Det er ikke tilladt selv at medbringe forplejning.

Skriv til vejle@cabinn.com eller ring på 76 40 60 00 og få en pris på netop dit arrangement.

TYPO3 CMS by TypoConsult A/S
chatbox1