Fra ord til handling

Bæredygtighed er en stor og vigtig del af CABINN-konceptet. Vi taler ikke kun om, hvordan vi bedst kan hjælpe med at forbedre miljøet – vi gør noget ved det. Det kan man tydeligt se på vores hoteller, som er udtænkt, designet og opført med det formål at give vores gæster positive hoteloplevelser og samtidigt have et lavt energiforbrug.

Vores grønne initiativ

Vi bruger meget mindre energi på opvarmning sammenlignet med andre hoteller, da vores værelser er mindre og samtidigt godt isolerede. Desuden har vores værelser kun det påkrævede antal lysfatninger. Vores fjernsynsapparater er små, og vi har ikke unødvendige elektriske apparater så som buksepresser.

Vi har også designet vores badeværelser uden badekar og spabad, da de begge bruger ret meget vand. Vi har i stedet udstyret vores badeværelser med brusere, der har fået påsat et vandbesparelsesfilter. Alle disse initiativer bidrager til at reducere energiforbruget til fordel for miljøet.

Dog føler vi også at vi kan gøre en forskel for miljøet på andre områder. Et godt eksempel er vores rengøring. Her bruger vi kun rengøringsmidler der har det nordiske miljømærke. På samme måde bliver vores sengetøj også vasket og behandlet efter miljømærkets kriterier.

Vores grønne fundament

Vi implementerer jævnligt nye tiltag der bygger på det samme solide og bæredygtige fundament, som vores hotelkæde. Vores mål er hele tiden at optimere vores rutiner og procedurer samt vores produkter og service for at sætte vores grønne fodspor på miljøet, så som:

  • Udskiftning af tekniske installationer
  • Brug af miljøvenlige produkter
  • Uddannelse af personale
  • Aktivt samarbejde med tilsynsorganer
  • Sikre bæredygtige indkøb og investeringer.

Vores nye grønne initiativer inkluderer bl.a. udskiftning af vores computere i receptionsområderne til nogle, der har et 50 % lavere elforbrug. Vi har desuden moderniseret samtlige ventilationssystemer, og vi er lige nu i gang med at udskifte alle halogenpærer på vores hoteller med lavenergi LED-pærer for yderligere at reducere vores elforbrug.

Vedvarende indsats for grønne forbedringer

Uanset hvor mange grønne projekter vi udfører, ved vi godt, at vi altid kan blive ved med at forbedre vores indsats for bæredygtighed. På CABINN taler vi som sagt ikke kun om miljøet, vi gør løbende hvad vi kan for at forbedre det.

CABINN hilser FN's 17 verdensmål velkommen...

TYPO3 CMS by TypoConsult A/S
chatbox1