Book nu
Værelser og gæster
Værelse Voksen Børn
Voksne
-
1
+
Børn
-
0
+
Voksne
-
1
+
Børn
-
0
+
Voksne
-
1
+
Børn
-
0
+
Voksne
-
1
+
Børn
-
0
+
Booking kode
Søg værelse
Kontakt
FAQ
Billeder
Tilbud
Konferencer

CABINN Apartments

Hos CABINN Apartments får du alt, du behøver, når du skal opholde dig i København i en længere periode: En lys hotellejlighed med dit eget kitchenette og badeværelse, gratis wi-fi samt et fladskærms-tv. Desuden får du rengøring, skift af linned og alle de andre fordele ved at bo på hotel – uden at betale standard hotelpriser. Er dit ophold længere, er prisen lavere.

Parkering, café og mødefaciliteter

CABINN Apartments er søsterhotel til CABINN Metro Hotel, og ligger i Ørestaden tæt på lufthavnen og med nem adgang til København centrum. Der er gode parkeringsfaciliteter og en morgenmadscafé. Morgenmad koster 125 DKK ekstra pr. person. - Hvis du bestiller morgenmad med din booking eller ved tjek ind, får du den for bare 99 DKK ekstra pr. person.Vi tilbyder desuden en døgnåben reception, en café, fuldt udstyrede konferencerum samt en biografsal til særlige lejligheder og uformelle møder.

Hotellet har en stor parkeringsplads, som du kan benytte for DKK 150,-/døgn. (Busparkering DKK 500,-/døgn) – ​Bemærk, at vi har et begrænset antal p-pladser.

28 af p-pladserne er forbeholdt opladning af el-biler. Prisen for parkering på disse er den samme som ved almindelig parkering. Betaling for opladningen sker via Norlys og egne kabler skal medbringes. Norlys kan modtage mere end 30 forskellige apps/brikker fra andre udbydere og betaling kan også ske med kreditkort fra Norlys betalingsside. Læs mere her https://norlys.dk/opladning/sperto/

CABINN Apartments består af 519 værelser med 721 senge i alt.

Priser fra DKK 465,- pr. nat ved min. 7 nætter.

Værelsesoversigt

KategoriMaks personerFra pris
Single Bed Apartment1Kontakt hotellet for booking
Double Bed Apartment2Kontakt hotellet for booking
Twin Bed Apartment2Kontakt hotellet for booking
Large Apartment2Kontakt hotellet for booking
2 Room Apartment4Kontakt hotellet for booking
Double Apartment Small2Kontakt hotellet for booking

Hyppigt stillede spørgsmål

Vis flere spørgsmål...

Morgenmadscafé

Events

Fælleskøkken

Hotel og omgivelser

Konference

Lounge og biograf

Reception og lobby

Værelser

TYPO3 CMS by TypoConsult A/S
chatbox1