Billige hoteller i København

Byens bedste beliggenhed

Alle 6 hoteller i København er centralt placeretCABINN Metro Hotel og CABINN Appartment ligger tæt på Bella Centeret og Lufthavnen, mens du finder CABINN City Hotel lige bag ved Tivoli. En stenkast derfra vores nye og Nordens største hotel CABINN Copenhagen Hotel, der åbner i juni 2019 ved havnefronten på Kalvebod Brygge. På hyggelige Frederiksberg ligger CABINN Scandinavia Hotel og CABINN Express Hotel, der begge har Søerne, Forum og Metrostation lige om hjørnet og kun er en kort spadseretur fra byens absolutte centrum.

Priser fra DKK 499,- med gratis Wi-Fi, te og kaffe på alle værelser.

Hos CABINN lover vi ikke mere, end vi kan holde. Vi repræsenterer et ærligt, godt og prisbilligt hotelkoncept, hvor du kan overnatte midt i byen, uden at det koster dig en formue. At det kan lade sig gøre, skyldes vores funktionelle indretning, der sparer på pladsen, men ikke går på kompromis med komforten.

Du kan vælge mellem 4 værelsestyper: Economy, Standard, Commodore og Captain’s Class. Alle har eget bad/toilet og tv samt gratis Wi-Fi, te/kaffe. Vi ser frem til at byde dig velkommen.