CABINN Express Hotel

Centralt i København og tæt på søerne

CABINN Express Hotel ligger i den rolige bydel Frederiksberg med koncert- og eventstedet Forum samt Forum Metrostation lige om hjørnet. Vil du ind til Københavns centrum, ligger Rådhuspladsen, Strøget og Tivoli i behagelig gåafstand. Hotellet tilbyder gode parkeringsforhold, hvis du kommer i bil. Priser fra DKK 495 med gratis wifi, te og kaffe på alle værelser.

 

Hjælp til at bestille?

Klik her

Vælg periode

Kode?
 

Du har valgt

1 person495 kr.pr. nat

Economy værelse Express

1 pers DKK 495 - 2 pers DKK 625

1 person: DKK 495 * Extra person: DKK 130

Economy giver god komfort til en god pris. Værelset er et godt valg for den enlige rejsende, men giver også mulighed for 1 ekstra opredning i køje for kun DKK 130, hvis I fx er 2 venner eller veninder på ferie. Værelset har eget bad og toilet, arbejdsbord, tv samt gratis wifi, te og kaffe.

1 person545 kr.pr. nat

Standard værelse Express

1 pers DKK 545 - 2 pers DKK 675 3 pers DKK 805

1 person: DKK 560 * 2 personer: DKK 690 * 3 personer: DKK 820

Standard er perfekt, hvis du rejser alene, men vil have lidt mere plads. Med ekstra opredninger i køje og udtræksseng passer værelset også fint til en mindre familie eller vennegruppe på op til 3 gæster. Værelset har eget bad og toilet, arbejdsbord, tv samt gratis wifi, te og kaffe.
 

1 person645 kr.pr. nat

Commodore værelse Express

1 pers DKK 645 - 2 pers DKK 775

1 pers. DKK 645 * 2 pers. DKK 775

Commodore giver dig maksimal værdi for pengene. Selvom du stadig betaler en lav pris, får du lidt ekstra plads og komfort. Værelset, der er vores mest populære, har plads til 1 eller 2 gæster i twinsenge. Værelset har eget bad og toilet, arbejdsbord, tv samt gratis wifi, te og kaffe.

1 person935 kr.pr. nat

Standard Family værelse Express

1 pers DKK 935 - 2 pers DKK 935 3 pers DKK 935 - 4 pers DKK 935

4 pers. DKK 950

Standard Family kan rumme 4 gæster. Sengepladserne er fordelt på 1 separat seng, 1 udtræksseng, 1 køje og en hemskøje. Værelset har naturligvis eget bad og toilet, arbejdsbord, tv samt gratis wifi, te og kaffe.

 

Billige hoteller midt i København

VILKÅR FOR ONLINEBOOKINGER

 

Disse vilkår glæder for alle bookinger (reservationer), som foretages på CABINNs hjemmeside. Alle bookinger indgås med CABINN A/S, CVR-nr. 28 89 66 62, Aldersrogade 6 G, 2100 København Ø.

 

Betaling:

Alle bookinger skal betales forud i forbindelse med bestillingen. Betaling sker online med Dankort, Visa, MasterCard eller Maestro.
   
Betaling kan ikke ske med andre korttyper. Der opkræves ikke betalingsgebyr.

 

Annulleringsbetingelser:

Kunden kan annullere en booking senest kl. 12.00 dagen før ankomst. Består bookingen af flere værelser med forskellige ankomstdage, er fristen for annullering kl. 12.00 dagen før den tidligste ankomstdag. Vær også opmærksom på, at bookingen kun kan annulleres samlet for alle værelser.
 
Det en betingelse for tilbagebetaling af det forudbetalte beløb, at annulleringen sker online på vores hjemmeside. Tilbagebetalingen af det forudbetalte beløb sker derfor ikke automatisk, hvis annulleringen foretages over telefon, e-mail, brev eller på anden måde.
 

Bookinger kan annulleres på www.cabinn.com/se-din-booking. Her indtastes bookingnummeret og den e-mail-adresse, som blev benyttet ved bookingen. Bookingnummeret fremgår af den bookingbekræftelse, der blev sendt pr. e-mail. Ved rettidig annullering tilbageføres det fulde beløb for den samlede booking til det betalingskort, som blev anvendt under bookingen. Tilbagebetalingen sker i løbet af 1-8 dage efter annulleringen.

Ved annullering senere end kl. 12.00 dagen før ankomstdagen eller ved udeblivelse (no-show) betales bookingen fuldt ud, uanset om den benyttes helt eller delvist. 

 

Ankomst og afrejse:


Værelset eller værelserne er til disposition fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Værelset eller værelserne skal forlades senest kl. 11.00 på afrejsedagen. Forlades værelset senere end kl. 11.00 på afrejsedagen, opkræves kunden for yderligere et døgns ophold.

 

Erstatningsansvar:


I tilfælde af force majeure eller andre ekstraordinære forhold, der ligger uden for CABINNs direkte kontrol – herunder brand, vandskade, strejke/lockout, nedbrud på tele- og dataforbindelser og andre tekniske systemfejl – er CABINN berettiget til at annullere bookinger uden varsel og erstatningspligt. 

CABINNs erstatningsansvar kan uanset årsag ikke overstige bookingens samlede pris, og en eventuel erstatning omfatter ikke indirekte tab, såsom avancetab, transport- og rejseomkostninger og udgifter til alternativ indkvartering dækkes ligeledes ikke. CABINN er heller ikke ansvarlig for bortkomst eller tyveri af værdigenstande og bagage på værelset eller på hotellet i øvrigt; herunder i forbindelse med benyttelse af bagagerum og/eller bagagebokse.

 

Glemte genstande:


Genstande efterladt eller glemt på værelset eller hotellet opbevares i højest 3 måneder efter afrejse. Eftersendelse af genstande kan ske mod betaling af et ekspeditions- og pakkegebyr på pt. DKK 200, hvortil kommer nødvendig porto eller transportørudgift. Genstande eftersendes kun mod forudbetaling af gebyr og porto, og der kan ikke sendes pr. efterkrav.

 

Parkering:


Parkeringspladser kan ikke forhåndsreserveres. Bestilling af parkeringsplads i forbindelse med bookingen anses for et ønske, som CABINN opfylder, såfremt det er muligt. Parkering sker for køretøjets ejers egen regning og risiko. CABINN er ikke ansvarlig for hærværk og tyveri af eller i det parkerede køretøj. 

Der betales for parkeringen ved ankomst, hvor kunden får udleveret et parkeringsbevis, som skal lægges SYNLIGT i køretøjets forrude. Ved parkering uden parkeringsbevis kan der opkræves et kontrolgebyr på pt. DKK 650.

 

Rengøring:

Rengøring af værelserne foregår dagligt mellem kl. 08.00 og 15.00. Forhindres eller vanskeliggøres rengøringen af bagage eller andre genstande tilhørende gæsten, er CABINN berettiget til at undlade at gøre rent pågældende dag. Håndklæder skiftes dagligt efter behov. Ved ophold i mere end 5 dage skiftes sengelinned efter behov.

 

Rygning og andre forbud:

Alle CABINNs hoteller er røgfrie, og det er derfor ikke tilladt at ryge på værelserne eller noget andet sted indendørs. Manglende overholdelse af rygeforbuddet vil medføre, at kunden pålægges et gebyr på pt. DKK 1.500, for hver gang der finder en overtrædelse sted.

Unge og børn under 18 år kan ikke bo på hotellet uden at være ledsaget af en voksen. Der må ikke medbringes dyr på hotellet. 

 

Anvendelse af mailadresser til nyhedsbreve og reklamer:


CABINN er berettiget til at anvende den e-mail-adresse, som er benyttet ved onlinebookingen, til at udsende elektroniske nyhedsbreve og reklamer. Der kan kun reklameres for CABINNs egne produkter. 

Kunden kan når som helst anmode om at blive slettet fra listen over e-mail-adresser for at undgå fremtidig modtagelse af nyhedsbreve eller reklamer via e-mail. Sletning kan ske ved at sende en e-mail til [email protected] med oplysning om, hvilken e-mail-adresse der skal slettes. Sletning kan ligeledes ske via det link, der findes nederst i alle nyhedsbreve og reklamer.

 

Gældende fra 21. januar 2013