Wallmans dinnershow pakke

 

Urban Night Show 2019 + overnatning at CABINN City 

Er du klar til at forkæle dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen? Vi byder på en fantastisk aften, hvor en udsøgt 4-retters middag, topunderholdning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni.

Pakken indeholder:
• Dinnershow for 2 personer i Wallmans
• 4-retters menu og natklub
• Kategori B billetter – se mere her (www.wallmans.dk)
• Overnatning for 2 personer i Commodore dobbeltværelse
• Overnatning for 2 personer i Commodore dobbeltværelse

Januar-oktober

From DKK 1009,- pr. person

November-december

From DKK 1139,- pr. person


Tilbuddet gælder for minimum 2 personer
Enkeltværelse tillæg på +DKK 300,-  
Kan ikke kombineres med andre tilbud og aftaler

 

Kontakt venligst hotellet for mere information.

CABINN City Hotel: Tlf. 33 46 16 16 eller e-mail city@remove-this.cabinn.remove-this.com

 

Programdetaljer:
Giv slip, når vi tager dig med på en spændende rutsjebanetur fyldt med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans og fascinerende akrobatik!

En filmisk rejse
Showet Urban Nights skydes i gang af et helt særligt nummer, som tager dig med på en filmisk rejse ud i Københavns gader og stræder! Til sangen ”Come Alive” fra musicalfilmen The Greatest Showman vækkes hele byen – og ikke mindst Cirkusbygningen – til live!

Fra Adele’s køkken til togtur med sexede AC/DC
Glæd dig til en fantastisk hyldest til en af tidens største sangerinder, Adele, og senere en hæsblæsende togtur med rocklegenderne AC/DC.

West Side Story & Celebration
Du kan også se frem til en nyskabende fortolkning af musikalske højdepunkter fra musicalklassikeren West Side Story og til vores populære celebrationnummer. Denne sæson fejrer vi vores gæster med charmerende crooner-klassikere i ægte ”Rat Pack”-stil.

Akrobatik i verdensklasse
Hold vejret, når tæppet går op for spektakulær akrobatik og artisteri! Oplev en jonglør i verdensklasse, en ekstremt stærk luftakrobat og en yndefuld cirkusartist, der sætter helt nye standarder for smidighed!

En finale med POP-POWER
URBAN NIGHTS kulminerer i en farverig popfinale, hvor store kvindelige artister som Ariana Grande, Katy Perry og P!nk forenes i en bragende fest, der samtidig bliver en forrygende start på natklubben.