Wallmans dinnershow pakke

 

CARNIVAL! show + overnatning at CABINN City 

Er du klar til at forkæle dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen? Vi byder på en fantastisk aften, hvor en udsøgt 4-retters middag, topunderholdning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni.

Pakken indeholder:
• Dinnershow for 2 personer i Wallmans
• 4-retters menu og natklub
• Kategori B billetter – se mere her (www.wallmans.dk)
• Overnatning for 2 personer i Commodore dobbeltværelse
Morgenbuffet

Januar-oktober

From DKK 1175,- pr. person

November-december

From DKK 1425,- pr. person


Tilbuddet gælder for minimum 2 personer
Enkeltværelse tillæg på +DKK 315,-  
Kan ikke kombineres med andre tilbud og aftaler

 

Kontakt venligst hotellet for mere information.

CABINN City Hotel: Tlf. 33 46 16 16 eller e-mail city@remove-this.cabinn.remove-this.com

 

Programdetaljer:
Carnival: Ny sæson -  nyt show – ny fest 
Gør dig klar! Det går ikke stille for sig, når byens største dinnerparty byder på en overflod af latter, spænding og overraskelser. Skal du fejre noget særligt, eller trænger du blot til en aften fuld af magi, fest og farver? Velkommen til Wallmans!

Artist i suppen
Nyd en lækker 4-retters menu, men pas på, du ikke får en artist i suppen! Rundt om dig og fra alle ender og kanter af den store Cirkussal udspiller der sig et sandt fyrværkeri af et show.

Crazy humor i særklasse
Glæd dig til den helt unikke performer Abigail Collins, der har optrådt på bl.a. West End og National Theatre i London. Som karakteren Peggy Sued har hun sat gang i lattermusklerne hos mange tusinde publikummer.

Intens spænding
Der bliver ekstra varmt i salen, når en fantastisk amerikansk-canadisk cirkusduo imponerer på to svingende sway poles. Det prisvindende nummer får hele salen til at holde vejret i intens spænding!

Do you wanna rock?
Kom med på en hæsblæsende rejse med artister på live-instrumenter og nogle af de mest talentfulde sangere og dansere i branchen! Fest igennem til et funky Bruno Mars-medley og til Queen’s og Eurythmics’ allerstørste hits. We will rock you!