Wallmans Dinnerparty pakke

CAKE Wallmans show + overnatning på CABINN City eller CABINN Copenhagen

Gør dig klar til et brag af en aften!

Wallmans nye Dinnerparty hedder CAKE, fordi der altid er noget at fejre. Så tag venner, familie og kollegaer med til en forrygende fest – lige i hjertet af København.

Pakken indeholder

  • Dinnershow for grupper á 15+ personer i Wallmans
  • 4-retters menu og natklub
  • Overnatning i Commodore dobbeltværelse
  • Morgenbuffet

Wallmans Dinnerparty CAKE spiller torsdag – lørdag fra august 2023 til og med juni 2024. Prisen afhænger bl.a. af hvilken dag og kategori, du vælger.

Tilbuddet gælder for minimum 15 personer i dobbeltværelser
Priser fra 1300 DKK pr. person
Enkeltværelser er muligt mod ekstra tillæg
Kan ikke kombineres med andre tilbud og aftaler. CABINN Hotels tager forbehold for udsolgte dage og andre perioder, hvor tilbuddet ikke er gældende.

Kontakt venligst vores bookingafdeling for mere information og tilbud.

CABINN Booking:
E-mail booking@cabinn.com
Tel: +45 33 38 56 10

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. person i delt dobbeltværelse pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Annullering kan ikke foretages senere end 30 dage før ankomst.

Denne pakke består af hotelophold samt eksterne services, som hotellet formidler. Wallmans A/S er den ansvarlige aftalepart for opfyldelse af den/de reserverede eksterne services. Alle forhold, der vedrører opfyldelsen af den eksterne del af reservationen, skal derfor afklares direkte med Wallmans A/S.


Programdetaljer


Velkommen til Københavns største Dinnerparty!

Wallmans Dinnerparty er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle. Vi tager forbehold for at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Læs mere om showet, programmet og menuer hos Wallmans.

CAKE - Wallmans Dinnerparty:

Du kan glæde dig til et overdådigt show med musik af navne som George Michael og Michael Jackson, et heftigt live-band, forførende dans og nervepirrende akrobatik.

Sving hofterne til latinrytmer under Miamis solnedgang, kom med på en rocket skovtur og nyd en farverig og humoristisk undervandsrejse gennem Aquas største hits. Det hele kulminerer i en guldglitrende finale, der samtidig sparker gang dansegulvet i Cirkusbygningens natklub.

I løbet af aftenen får du og dit selskab serveret en lækker 4-retters middag, mens I samtidig nyder aftenens mange shownumre. Der udspiller sig et sandt festfyrværkeri i den store Cirkussal!

Skal du fejre fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje? I vores festlige fejrings-nummer overdynger vores skønne værtinde Megan Moore aftenens æresgæster med charme, humor og KAGE.

Velkommen til Københavns største Dinnerparty!

PROGRAM:

KL. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren

KL. 17.50

Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.00

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

KL. 23.00

Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

 

TYPO3 CMS by TypoConsult A/S
chatbox1