Job hos CABINN.

Se aktuelle job hos Cabinn >

 
CABINN som arbejdsplads
CABINN er en succesfuld virksomhed indenfor hotelerhvervet. CABINN er også en moderne virksomhed, der stiller store krav til sine medarbejdere. Som medarbejder på CABINN indgår du i et team, hvor hver har et stort fælles og eget ansvar for at hotellerne fungere optimalt.
 
Flexibilitet
Hotellerne har åbent 24 timer i døgnet 365 dage om året. Som medarbejder kan du derfor opleve meget store sæssonforskelle på aktiviteten. Fra dag til dag og selv time til time kan aktiviteten ændres meget. Det er en del af charmen ved brancen siger vi, men også en stor udfordring. Dette stiller krav til, at du kan omstille dig fra at have meget travlt til måske pludselig at være i en situation, hvor er god tid. 
 
Få chefer
Vi er en virksomhed, der ikke har så mange chefer og ledere. Vi tror på at ved at give vores medarbejdere et ansvar i det daglige så får vores gæster en bedre oplevelse ved at bo på CABINN. Uanset om du vil gøre karriere inden for hotelerhvervet eller måske ønsker et job i mellem to studier så er CABINN en solid baggrund for dit videre forløb.
 
Ordnede forhold
CABINN hotellerne er medlem af DANSK ERHVERV. CABINN har som led i medlemsskabet af DANSK ERHVERV overenstkomst med bla. fagforbundne 3F og HK-privat. Som medarbejder hos CABINN kan du regne med at vi i alle henseender bestræber os på at overholde gældende overenskomster, arbejdsmiljø-lovgivning og andre regler, som har betydning for dig som medarbejder.  
 
Alle er velkommen Hos CABINN er alle velkommen
Uanset om du lyshåret eller rødhåret, kommer fra Lolland eller Libanon, er det dine kvalifikationer og personlighed, som betyder noget for os. Din eventuelle uddannelse kan være en fordel, men generelt stiller vi ikke nogen betingelser til uddannelse. Vi sørger for en grundig oplæring inden du skal "stå på egne ben".