Billige hoteller i Jylland

  Vores hoteller i Jylland er centralt placeret i de 3 største byer: Aarhus, Aalborg og Esbjerg. CABINN Aarhus Hotel ligger i hjertet af Aarhus ved Aarhus Å og de hyggelige caféer, mens du finder CABINN Aalborg Hotel ved shoppingcenteret Friis på havnefronten. CABINN Esbjerg Hotel ligger smukt placeret tæt på Torvet og Kongensgade, der er Danmarks længste gågade.   CABINN Vejle ligger meget centralt tæt på banegården og gågaden. Priser fra DKK 499 med gratis wifi, te og kaffe på alle værelser.

 

Hos CABINN lover vi ikke mere, end vi kan holde. Vi repræsenterer et ærligt, godt og prisbilligt hotelkoncept, hvor du kan overnatte midt i byen, uden at det koster dig en formue. Faktisk er vores priser byens laveste – og de samme året rundt, da vi ikke hæver priserne i højsæsonen.
 
At det kan lade sig gøre, skyldes vores funktionelle indretning, der sparer på pladsen, men ikke går på kompromis med komforten. Du kan vælge mellem 4 værelsestyper: Economy, Standard, Commodore og Captain’s Class. Alle har eget bad og toilet, tv samt gratis wifi, te og kaffe.
 

CABINN Hotel i Aarhus

I hjertet af Aarhus ved Domkirken og Aarhus Å
1 person DKK per night
Select

CABINN Hotel Aalborg

På havnefronten midt i centrum
1 person DKK per night
Select

CABINN Esbjerg Hotel

Central beliggenhed tæt på Torvet
1 person DKK per night
Select